Call Us For A Reservation On +32 (0)59 80 80 00 info@hotelalbert2.be

WELKOM IN HET ALBERT II HOTEL

In het hart van Oostende

 

Controleer nu de beschikbaarheid

Kom en ervaar de authentieke, traditionele sfeer van Hotel Albert II en verblijf midden in het centrum van de prachtige badplaats Oostende. De koningin der badsteden van de Belgische kust.

Kies voor een wandeling op het strand op slechts 150 meter van het hotel. Of wordt u langzaam wakker met een lekkere kop koffie voordat u de buurt gaat verkennen.

Direct om de hoek van het bruisende Wapenplein en naast verschillende winkels, bars en restaurants, zult u altijd een vorm van entertainment bij de hand

Wanneer u ervoor kiest om in Hotel Albert II in Oostende te verblijven, verblijft u midden in de stad.  Het hotel heeft de afgelopen jaren ingrijpende renovaties ondergaan. Het werd voor het eerst gebouwd in 1850 en heette het ‘Hotel de Flandres’ benoemd naar de ‘Vlaanderenstraat’.

Met zijn eenvoudige en elegante inrichting, is het hotel een gezellige, comfortabele  accommodatie. Het etablissement straalt uit als een prachtig historische residentie uit de belle époque tijdperk, daterend uit 1860, en biedt u moderne faciliteiten.

 U kunt gewoonlijk inchecken van 15.00 tot 18.00 uur.

Mocht u na 18:00 uur arriveren, geeft u dit dan alstublieft aan tijdens het reserveren.

We vragen u ook vriendelijk, indien u vertragingen oploopt  ons hierover te informeren. De kamers worden normaal vastgehouden tot 18.00 uur.

Uitchecken  voor 11.00 uur.

Hotel diensten:

Gratis wifi in de bar en bij de receptie.

We hebben ook wifi in onze kamers, maar het is alleen gegarandeerd in de openbare ruimtes.

Bar is geopend van 17.00 uur tot middernacht

Kluis – waarborg van 10 euro en een dagelijkse huurprijs van 2 euro

Bagageopslag bij vertrek

Continentaal ontbijtbuffet geserveerd van 7.30 tot 10.30 uur.

LET OP WIJ HEBBEN ENKEL BEPERKTE AANTAL PARKEERPLAATSEN.

Om een privéparkeerplaats te reserveren, vragen wij u vriendelijk om ons te bellen op +32 (0) 59 80 80 00. Het kost € 15 per dag.

Alle parkeergelegenheid in het centrum in Oostende is betalend. Ofwel per parkeermeter of in parkeergarages. Voor een volledige lijst van betaald parkeren in Oostende, klik hier Parking Oostende

Er is ook een park & ride systeem, met een regelmatig busdienst en een halte op slechts twee minuten lopen van ons hotel.

De locatie is aangeduid op de kaart.

ONTDEK OOSTENDE

Onze top tien van toeristische attracties
Lees verder